Mobilmenu
Hem
Om företaget
Hemsidor
Discjockey
Hyr ljud- & ljusanläggning
Video
Våra system
Kontakta oss
Introduktion
Hyr ljud- & ljusanläggning
Video
Kontakta oss
Mobilmenu
 
Om företaget
Hemsidor
Discjockey
Våra system
Kontakta oss
Med 20 års erfarenhet inom nattklubbar, krogspelningar, barjockey, privatfester, bröllop, ljudteknik, etc. så kan vi garantera en upplevelse!!

DJ KIM JAGSTEDT
35 år från Kungshamn.
Sotenäs, Bohuslän, Västra Götaland

E-post:
info@kimsoft.se


Telefon:
0523-700 50
Mobil: 070-40 30 135

Relaterat: www.brollopsdisco.se 

Discjockey

Vi kan musik!

Allt från partymusik, 60-, 70-, 80-, 90-, 00-talen till de allra senaste, topplista, rock, dance, house-musiken. Målet är att spela enkel partymusik man känner igen och kan dansa till.

Bröllops-DJ

VI ÄR SPECIALICERADE PÅ BRÖLLOPSSPELNINGAR!
Allt som hör en riktigt lyckad bröllopsfest till - har vi eller kan lösa. Vi har många goda referenser och har under de senaste åren gjort åtskilliga bröllopsspelningar. Allt från stora till små. Vi samarbetar även med flera av de lokala restaurangerna (Sotenäsområdet) som kan hjälpa till med helhetslösningar. Vi spelar i hela Sverige, med omnejd. Se även www.brollopsdisco.se.
 

Förmedlare

Vi hjälper dig att boka DJs, trubadurer och band till din föreställning, fest eller krog. Med ett brett kontaktnät kan vi vara till stor hjälp.

Hyr ljud- & ljusanläggning

I samband med att du hyr DJ eller liknande av oss kan vi erbjuda uthyrning av ljud- & ljusanläggningar. Vi kan även agera rådgivare vid inköp av ljud- och ljusanläggningar. Klicka här för att läsa mer.

Klicka här för att få mer information om hur du kommer i kontakta med oss >